Thursday, March 10, 2011

Salute Him For The Best Music Ever

This is Maksim Mrvica. Ramai sebenarnya tak kenal dia mungkin sebab dia bukan penyanyi mahupun pelakon. Dia seorang pemain piano yang main bapak laju gilaa. Okayy!

Maksim Mrvica.

A beautiful music yang dicipta oleh dia ini boleh cure broken heart tau! Tak caya? Try dengar lagu dia ini!







Woah, dia main laju gila macam dia ada 20 jari je. And then, ada yang cakap dia akan perform dekat Malaysia. Rumours kan? So, we wait and see! ;)

P/S : Damn! Rasa berkobar kobar nak belajar main piano and guitar. Someone teach me pleaseee!

7 comments:

mian said...

dye setaraf ludwig van beethoven.he~ mungkin lagi hebat.haha

♥AYU cik YUYU♥ said...

dea sememang HEBAT ! .

kagum ble dea maen PIANO .

teringin na belajar piano .

huarhhhhhh ! .

Missy said...

mian : yes, dia lagi HEBAT! suka sgt.

ayu cik yuyu : teruja n terpegun time dia main piano. sama ah. nk blaja main piano ;(

fiq said...

nice post..follow my blog

http://sayangcoco.blogspot.com/

n maybe u will win prize in my lucky draw content soon

Missy said...

fiq - i hit u back! ;)

muniraksasa (; said...

gila hebat kan ?! ahhh bengang. nak main cam die jugak.

KyêrulL said...

dia sangat sy respect.. ^.^ kenap gila dia nie hehehe.. Neway blog anda comel hiks3.. nanti singgah lah blog sy yea..